
Po raz kolejny dziesięciu trójmiejskich szefów kuchni połączy swoje siły i wspólnie przygotuje Kolację. Ich celem jest dzielenie się smakiem i kulinarną pasją, ale przede wszystkim integrowanie tutejszych Szefów Kuchni i promowanie trójmiejskiej gastronomi.
7-daniowe autorskie menu przygotowane na oczach widzów stworzą Szefowie w składzie: Philippe Abraham, Rafał Wałęsa, Jacek Koprowski, Marcin Popielarz, Damian Mazurowski, Paweł Wątor, Przemek Woźny, Paweł Stawicki, Tomasz Koprowski Chef Grand, Slawomir Hahn oraz zaproszeni goście: Sylwester Lis – Szef kuchni w Góralska Tradycja oraz Patryk Szczepański – trójmiejski cukiernik, właściciel firmy szkoleniowo doradczej Pure Sugar.
Szefowie zachęceni sukcesem naszych Kolacji, które za każdym razem cieszą się ogromnym zainteresowaniem, ponownie stawią się w kuchni Stadion Energa Gdańsk i już po raz czwarty zadowolą podniebienie najbardziej wymagającego Gościa.
Impreza, jak zawsze, odbywać się będzie w ramach Projektu Serce do garów a tym razem wspierać będzie Kampanię Społeczną Odważni Wygrywają – profilaktyka raka jądra.
Bilety będzie można nabyć w restauracjach: Petit Paris, Restauracja FINO, Biały Królik Restaurant, Restauracja Kubicki, ELIKSIR, ale najłatwiej i najszybciej – pod adresem e-mail: sercedogarow@gmail.com
Cena kolacji – 280 zł/ os.
Wszelkich informacji udziela Koordynator Kolacji Beata Abramowska – telefon 503 122 182,
e-mail: sercedogarow@gmail.com