Wieczór Beaujolais Nouveau
18 listopada 2016 godz.19:00
Cena 150PLN/os.
Bufet
Pasztet Petit Paris z sosem cumberland
Tradycyjna Quiche Lorraine nadziewana wędzonym boczkiem, białą cebulą i serem Gouda
Rolada z marynowanego łososia faszerowana delikatnym kremem chrzanowym
Chrupiące roladki nem’s faszerowane krewetkami koktajlowymi i warzywami, sos słodko-kwaśny
Tatar ze świeżej makreli z suszonymi pomidorami, młodym szczypiorkiem, podawany z musem z wędzonej makreli
Mini vol au vent ze ślimakami
Sałata z roszponki z grillowanym filetem z kurczaka, chrupiącymi grzankami i parmezanem, aromatyzowana kremem czosnkowym
Tradycyjny tatar z wołowiny
Deska francuskich serów z owocami
Ostrygi fine de claire nr2
Mule a la Marimiere
Zupa
Zupa cebulowa
Danie Główne
Pieczony indyk faszerowany kasztanami
Kulebiak z łososiem,podawany z sosem jogurtowo-lemonkowym i pieczonymi ziemniakami
Deser
Kremowy sernik cynamonowo – miodowy
Ciastko czekoladowe Moelleux z sosem z czerwonych owoców
Butelka wina Beaujolais Nouveau 750ml /parę
woda mineralna, kawa, herbata
Zapraszamy
Rezerwacja
Rezerwacje na to wydarzenie są już niedostępne.