DATA / GODZINA 31/03/2018 12:00

Zamów Święta do domu…

Philippe Abraham przygotował dla Państwa
specjalne menu Wielkanocne

Przystawki zimne:

Wybór jajek faszerowanych :
-wędzonym łososiem i rakami –  3 szt./6 zł

-szynką , ogórkiem konserwowym – 3 szt./6 zł

-twarogiem, pomidorami koktajlowymi – 3 szt./6 zł

Pstrąg w galarecie jajka przepiórcze i cytryna – 100 g/8 zł

Pasztet Petit Paris z sosem cumberland – 100 g/6 zł

Tatar z łososia aromatyzowany musztardą francuską – 50 g/8 zł

Tradycyjny tatar z wołowiny –  100 g/10 zł

Roladki z łososia z sosem chrzanowym -50 g/8 zł

Sałaty:

Tradycyjna sałata jarzynowa z jajkami przepiórki – 100 g /5 zł

Sałata śledziowa z porem, jabłkiem, kiszonym ogórkiem – 100 g/6 zł

Przystawki ciepłe:

Quiche Lorraine – gorąca tarta francuska (6-8osób) -70 zł

– łososiem i szpinakiem i serem feta

– z kozim serem, świeżym szpinakiem i suszonymi pomidorami,
podawana z sosem miodowo-musztardowym

-boczkiem i grzybami leśnymi

Chrupiące roladki faszerowane warzywami i krewetkami,
sos słodko-kwaśny -4 szt. /14 zł

Chrupiące sajgonki faszerowane duszonym policzkiem
wołowym po burgundzku

Zupa

Żurek staropolski 1l /30 zł

Ryba

Kulebiak z łososiem – 1 szt./120 zł (5 porcji)

Mięsa:

Łopatka z jagnięciny nowozelandzkiej confitowana z cebulą, czosnkiem,
tymiankiem i rozmarynem 140 zł (1 szt. 1,2 kg z kością)

Kaczka pieczona po staropolsku podawana z duszonymi jabłkami
i sosem z borówek 1szt/60 zł

Polędwica wołowa ”Welingthon” z sosem
borowikowym – 1 szt./150 zł (minimum 5 porcji)

Gratin douphinois  – 5 osób / 50 zł

Desery:

Sernik cynamonowy 1kg – 45 zł (1 szt. 1,5kg)

Tort bezowy, mus kajmakowy, owoce sezonowe 65 zł/szt.

Zamówienia przyjmujemy na miejscu w restauracji, telefonicznie
lub e-mail do 29.03.2018r.
Odbiór cateringu 31.03.2018r. od godziny 13.00.

ZAPRASZAMY!!!