DATA / GODZINA 31/12/2017 19:00

MENU SYLWESTER 2017/2018
Zaczynamy o 19.00
Kir Royal
Amuse Bouche

Ostrygi fine de claire / granny smith / seler naciowy / wasabi

Przystawka zimna

Carpaccio z małży św. Jakuba/ granat / mango/ świeża kolendra / papryka chilli/ kawior

Przystawka ciepła

Eskalopki z foie gras z kaczki / topinambur/ kasztany/demi glace / domowa brioche

Ryby

Dzikie krewetki / awokado / risotto / szafran

Mieso

Dzik/ buraki/ ziemniaki/ czarne trufle
Ser

Brillat Savarin

Deser

Kasztanowy fondant
Napoje:
Kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana
O 24.00 pożegnanie gości lampką szampana
”Cuvee De La Reine” Marie Stuart
Koszt od osoby 210PLN

Rezerwacja

210,00 PLN