DATA / GODZINA 15/11/2018 19:00

 

 

 

Beaujolais Nouveau

15/16 listopada 2018 godz.19:00 130PLN/os.

Bufet

Pasztet Petit Paris z sosem cumberland

Tradycyjna Quiche Lorraine nadziewana wędzonym boczkiem, białą cebulą i serem Gruyere

Chrupiące roladki nem’s faszerowane krewetkami koktajlowymi i warzywami, sos słodko-kwaśny

Tatar z marynowanego pstrąga, grejpfrut, szczypiorek, imbir, mus chrzanowy

Mini vol au vent ze ślimakami

Sałata z roszponki z grillowanym filetem z kurczaka, chrupiącymi grzankami i parmezanem, aromatyzowana kremem czosnkowym

Tradycyjny tatar z wołowiny

Deska francuskich serów z owocami

Różowe krewetki z sosem jogurtowo-limonkowym

Ostrygi fine de claire nr2

Mule a la Marimiere

Zupa

Zupa cebulowa

Danie Główne

Policzki wieprzowe po burgundzku, cebula perłowa, marchewka, boczek wędzony

Kulebiak z łososiem,podawany z sosem jogurtowo-lemonkowym i pieczonymi ziemniakami

Deser

Kremowy sernik cynamonowo – miodowy

Crêpes Suzette

Butelka wina Beaujolais Nouveau 750ml /parę

woda mineralna ,kawa ,herbata

Rezerwacja